Oferte Revelion 2010 Agentii de turism Hawaii
revelioane strainatatesejururirevelioane strainatatesejururi


team building pentru firme
Va recomandam locatii speciale pentru evenimente: complexuri turistice, restaurante, hoteluri si pensiuni - clasificate de la 2 pana la 5 stele - din zona Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Bran, Moeciu, Predeal, Sinaia.
mai mult...

sejururi circuite turistice
Oferte de sejur in Turcia, Tunisia, Egipt, Austria, Elvetia, Spania, Bulgaria, Grecia, Iordania, Thailanda, Mexic, Maroc, Franta, Anglia, Croatia.....

mai mult...

rent a car
Oferta noastra cuprinde masini de inchiriat noi, acoperind atat categoria inchirieri auto utilitare cat si bineinteles autoturisme din toate clasele auto.
mai mult...

rezervari hoteiere
Cazare la hoteluri din Romania, vile, pensiuni, case de vacanta ;mai mult de jumatate din hotelurile din Romania

mai mult...








Home | Sejururi | Servicii | Rent a Car | Cazare | Links | Contact

Rezervari

rezervari hoteiererezervari hoteiere
VACANTE, SEJURURI, Circuite prin Agentia de turism ECOLINE TRAVEL Romania



REVELION 2010 - Oferte in Romania si strainatate



 

 

Revelion 2010 la Hong Kong
27 Decembrie 2009 / 05 Ianuarie 2010

 

[newyear-2.jpg]

          China, cea de-a treia natiune in lume ca suprafata teritoriala si densitate a populatiei, are cea mai veche istorie din lume si a oferit cele mai importante inventii pe plan mondial.
În 1842 Marea Britanie a obţinut de la împăratul Chinei controlul unei insule pe nume Hong Kong, în scopul de a construi un port pentru navele lor de comerţ. De-a lungul anilor, poziţia geografică şi legăturile comerciale au transformat Hong Kong-ul într-o mare metropolă. Oraşul a devenit unul dintre cele mai mari porturi din lume, centru comercial şi financiar de prim rang în lume, având o populaţie de 5 900 000 locuitori. În 1997 a încetat dominaţia engleză asupra oraşului, Hong Kong-ul revenind Chinei.
Desi clima este foarte caldă şi umedă, turistul care se aventurează pe străzile acestui oraş va rămâne impresionat de ritmul de viaţă alert al acestui oraş, întâlnind la tot pasul clădiri moderne şi foarte înalte, aici aflându-se cea mai înaltă clădire din Asia. Dar asta nu înseamnă că nu va vedea clădiri construite în stil tradiţional chinezesc, oraşul păstrându-şi farmecul oriental. Acest oraş reprezintă cum nu se poate mai bine spiritul întreprinzător al poporului chinez atunci când nu este încorsetat de principii comuniste.

De ce Hong Kong de Revelion

            Pentru focurile de artificii unice in lume, lansate de pe prima linie de zgarie nori, in Portul Victoria. Pentru ca in tara este iarna iar in Hong Kong vremea este numai buna pentru plimbare. Hong Kong-ul este un spatiu deosebit unde traditiile asiatice se impletesc cu cele europene, ca urmare a lungii perioade in care a fost colonie. Sau poate pentru ca Macau sau “Las Vegas-ul Asiei”, o alta insula incarcata de istorie, se afla in imediata apropiere. Si nu in ultimul rand pentru ca veti trece in noul an cu 6 ore inaintea prietenilor ramasi acasa.

Top 3 Hong Kong

Hong Kong Hong Kong Hong Kong
  1. Urcati pe Victoria Peak (Varful Victoria) pentru o priveliste de neuitat asupra peninsulei Kowloon si asupra insulei Hong Kong atat ziua cat si noaptea.
  2. Nu ratati Simfonia Luminilor in Tsim She Tsui, promenada din sudul peninsulei Kowloon de unde puteti admira jocul de lumini al cladirilor de pe cealalta parte a portului.
  3. Plimbati-va prin Central District, zona centrala a insulei Hong Kong, acolo unde zgarie norii sunt la ei acasa. Va asteapta un amestec neobisnuit de magazine de firma si piete improvizate, pe stradute laterale.

Program Turistic Revelion 2010 in Hong Kong

Hong Kong Hong Kong Hong Kong

Ziua 1 - 27 Decembrie: Bucuresti – Paris
Plecare din Bucuresti – aeroportul Otopeni spre Paris cu compania Air France la ora 15:30. Sosire Paris la ora 17:30 si escala in Paris. Seara zbor spre Hong Kong cu plecare la 23:25. Se calatoreste in cursul noptii
Ziua 2 – 28 Decembrie: Sosire in Hong Kong
Sosire la Hong Kong la ora 18:00. Prealuare de la aeroport si transfer la hotel. Cazare Hotel 4 stele in Hong Kong. Seara libera pentru odihna.
Ziua 3 – 29 Decembrie: Hong Kong
Mic dejun. Dimineata tur panoramic de oras in Hong Kong (jumatate de zi). Veti avea posibilitatea sa vizitati Templul Man Mo (construit in 1847 si dedicate zeului litaraturii – Man, si zeului artelor martial – Mo), Varful Victoria – cu funicularul, satul pescaresc Aberdeen (este un sat traditional). Turul continua cu Golful Repulse unde se gaseste plaja cea mai vizitata din zona, destinatia preferata pentru inotatori, si Piata Stanley, “Paradisul Cumparaturilor” unde puteti gasi de la obiecte traditionale chinezesti la imbracaminte si electronice. Cazare in Hong Kong.
Ziua 4 – 30 Decembrie: Hong Kong – excursie in Insula Macau
Mic dejun. Excursie optional in Insula Macau, locul unde se intalnesc estul si vestul, sarmul chinezesc si mostenirea portugheza. Veti putea vizita ruinele bisericii Sf Paul si Muzeul Macau, ambele representative pentru insula. Urmeaza apoi Templul A-Ma, construit acum 400 de ani in cinstea unei fete care a salvat viata unui pescar. Turnul Macau se inalta la 223 m si reprezina cel mai bun punct de observatie
asupra orasului si a insulelor dimprejur. Intoarcere in Hong Kong si cazare.
Ziua 5 – 31 Decembrie: Hong Kong – Petrecere de Revelion !
Mic dejun. Zi libera in Hong Kong pentru vizita pe cont propriu a orasului. Seara optional cina festiva.
Ziua 6 – 01 Ianuarie 2010: La Multi Ani din Hong Kong - croaziera cu cina in portul Victoria
Mic dejun. Zi libera in Hong Kong pentru vizita pe cont propriu a orasului. Seara, optional croaziera cu cina in portul Victoria, pentru a admira spectacolul de lumini mentionat in Cartea Recordurilor drept “cel mai mare show permanent de lumini si sunet”. In prezent, 44 de cladiri participa la acest proiect.
Ziua 7 – 02 Ianuarie 2010: Hong Kong – Insula Lantau Mic dejun. Optional din Hong Kong puteti vizita Insula Lantau. Este cea mai mare din zona Hong Kong si locul unde traditia chineza e la ea acasa. Aici se poate ajunge cu autocarul sau cu ferry boat-ul. Atractia insulei o constituie drumul cu telecabina, care duce la satul Ngong Ping. Se pot observa de la inaltime aeroportul, Marea Chinei de Sud, muntii, vaile si statuia uriasa a lui Buddha. Urmeaza vizita la Manastirea Po Lin, situata in apropiere pentru a vedea de aproape cea mai mare statuie a lui Buddha, situate pe un platou in capatul a 258 de trepte. Intoarcere in Hong Kong si cazare.
Hong Kong Hong Kong

Ziua 8 – 03 Ianuarie: Hong Kong – DISNEYLAND
Celebrul parc de distractii se afla pe Insula Lantau, aici ajungandu-se cel mai usor cu trenul. Pueti petrece o zi de neuitat in Fantasyland alaturi de Micky si Cenusareasa, in Tomorrowland, tinutul viitorului, al robotilor si masinilor zburatoare sau in Adventureland.

Disneyland

Ziua 9 – 04 Ianuarie: Hong Kong - Paris
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pana la transferul la aeroport. Mai aveti timp pentru un ultimo tur al orasului: cartierul de vest, care ofera o imagine a Hong Kong-ului chinezesc traditional, vestul fiind cunoscut ca ultimul refugiu al artizanilor chinezi din oras,  Piata Centrala (Dried Food and Herbal Medicine Market). Spre vest se afla orasul Kenedy, locul unde se afla una dintre cele mai vechi colonii chinezesti din Hong Kong. Mereu aglomerata, colonia este strabatuta de o praia in stil portughez, o strada care serpuieste in jurul cararilor de pe marginea Golfului Belcher.
Transferul la aeroport pentru zbor spre Paris cu plecare la 23:35. Se calatoreste in cursul noptii.
Ziua 10 – 05 Ianuarie: Paris - Bucuresti
Sosire Paris dimineata la ora 05:40. Escala in Paris pana la cursa spre Bucuresti cu plecare la ora 10:25. Sosire Bucuresti la ora 14:15.

Tarife pachet servicii turistice – Revelion in Hong Kong perioada 27.12.09 - 05.01.10

Tarif  / persoana in camera dubla

Reducere a treia persoana in camera tripla

Reducere copil pana in 12 ani fara pat suplimentar

Supliment cazare in camera single

1 325 Euro

50 Euro

260 Euro

365 Euro

Nota : Grup minim 20 Persoane. In cazul in care grupul este mai mic de 20 Persoane atunci excursia se va recalcula sau anula.

OFERTA SPECIALA
Reducere 100 Euro/pers. pentru inscrieri pana la 15.09.2009

 

Tariful include:

  • Bilet de avion Bucuresti-Paris-Hong Kong si retur Hong Kong – Paris - Bucuresti

cu compania Air France

  • 7 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 4 stele in Hong Kong cu mic dejun
  • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
  • Tur de oras de jumatate de zi cu ghid local
  • Servicii de ghid insotitor roman pe toata durata excursiei

Nu sunt incluse in tarif:

  • Taxele de aeroport si secutitate: 260 Euro / persoana (pot creste pana la data emiterii biletelor de avion)
  • Excursiile si activitatiile trecute optional in program
  • cina festiva de Revelion - optionala
  • asigurarea medicala : 40 RON / persoana

Tarife informative excursii optionale:

Denumirea si durata
excursiei

Tarif (Euro)

Tariful include

Excursie la Macao

90 Euro

Transport cu autocarul si cu ferry-boat-ul, taxe de intrare,
servicii de ghid local, pranz inclus

Croaziera in Hong Kong

46 Euro

Transport cu autocarul de la hotel la locul de imbarcare si retur
croziera si cina. 

Excursie in insula Lantau

68 Euro

Transport cu autocarul, taxe de intrare, servicii de ghid local,
pranz inclus.

O zi la Disneyland HK

35 Euro

Intrare in parcul de distractii valabila o singura zi

Gala Dinner

 

Nu va fi obligatorie. Optiunile vor fi furnizate dupa 01.10.2009

Nota: preturile excursiilor optionale sunt valabile pentru minim 10 persoane participante.

Orar de zbor

27.12 Bucuresti Otopeni 15:20 – Paris 17:30
         Paris 23:25 – Hong Kong 18:00 (sosire pe 28.12.2009)
04.01 Hong Kong 23:35 – Paris 05:40 (sosire pe 05.01)
05.01 Paris 10:25 – Bucuresti 14:15

Hotel Prudential 4* http://www.prudentialhotel.com/

Prudential Hotel Hong Kong este situat in inima districtului Tsim Sha Tsui, o zona de cumparaturi, cu numeroase atractii turistice. Cladirea de 17 etaje a fost construita in 1991 iar terasa de la ultimul etaj ofera o priveliste extraordinara asupra orasului. Este un hotel elegant ce ofera o gama larga de servicii de cea mai inalta calitate, de la camere spatioase (toate dotate cu aer conditionat, TV satelit, minibar, seif) la sala de fitness si masaj, piscina in aer liber pe terasa, room service.

HK HK HK

Conditii de anulare

 În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:
a) 25 % din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul 45 - 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;
b) 50 % din tariful pachetului de servicii, dacă renunţarea se face în intervalul 16-29 de zile înainte de data plecării;
c) 100 % din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic de 16 zile înainte de plecare sau pentru neprezentarea la program



Observatii:


* Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si asigurare medicala
* In functie de anumite situatii speciale, programul poate fi modificat de conducatorul de grup, fara insa a aduce prejudicii structurii de baza a programului
* Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
* MINORII trebuie sa indeplineasca conditii speciale pentru a calatori in strainatate. Conform Legii nr 248/20.07.2005, minorii insotiti de ambii parinti trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii ca si acestia pentru a calatori in strainatate. In cazul in care unul dintre parinti poarta alt nume decat minorul, este necesara prezentarea certificatului de nastere a minorului *** Minorii insotiti doar de unul dintre parinti trebuie sa prezinte la frontiera romana declaratie notariala de acord a parintelul care NU calatoreste. In cazul parintilor divortati sau decedati, se prezinta hotararea judecatoreasca definitiva prin care minorul este incredintat parintelui impreuna cu care calatoreste, sau dupa caz certificatul de deces *** Minorii incredintati unor adulti, altii decat parintii sau ocrotitorii legali, trebuie sa fie in posesia declaratiilor notariale ale  ambilor parinti, iar adultul imputernicit trebuie sa prezinte certificat de cazier judiciar.
* Toti turistii trebuie sa fie in posesia unui pasaport valabil min. 6 luni de la data calatoriei. Informatii suplimentare www.politiadefrontiera.ro
* Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

 



Oferte agentia de turism

ECOLINE TRAVEL

BRASOV

 

oferte interne si strainatateCraciun 2008
brasov
oferte turisticeOferte Revelion 2009
turism
AgentieTeamBuilding - uri
pachete turistice
agentii turismInchirieri Masini



 

agentia de turism

cazare Bran vila

Villa in Bran - de inchiriat - cazare de lux intr-o locatie rustica

 









 

 

 

 

Ecoline Travel Brasov
Bd. Alexandru Vlahuta, Nr. 10, Cladirea International Trade Center, Brasov, 500387
Tel: 00 40 268 546 137; 00 40 743.839.859; Fax: 00 40 268 546 137;
Web: www.ecoline.ro ; www.ecolinetravel.com


Home | Servicii | Rent a car | Cazare | Links | Rezervari | Contact

» Agentii Login

©2008 Agentia Ecoline Travel Brasov - Oferte interne si strainatate Revelion 2009:- powered IntergraFix